MediakurserOnline.se

Studera på distans

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mic.

Du får personlig feedback och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen. Kursstart är på bestämda datum.

Liveseminarier

Vi sänder live ett par gånger per kurs och alla våra deltagare oavsett kurs deltar på samma seminarie. Du behöver webbkamera och mikrofon för att kunna prata och synas för kursledaren och andra deltagare. Vill du kan du bara lyssna.

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi började med grafisk produktion i datorn tidigt 90-tal. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen. Vi är adobe certifierade instruktörer.

Övrig information

Efter att du köpt en kurs mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Våra kursledare har erfarenhet från daglig produktion i branschen. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.

Ett urval av kunder

Här har vi lagt upp et urval av kunder till höger så att du kan se vilka som gått kurs hos oss. Utöver dessa företag har vi även haft kurser för 1000 tals privatpersoner.

Vi har arbetat med 1000-tals kunder sedan starten i början av 90-talet. I våra kursutvärderingar har vi ofta fått orden, otroligt kunniga, tålmodiga, pedagogiska och trevliga.

Några av våra kunder som vi utbildad och/eller producerat för

Försvarsmakten, Coop Sverige AB, SVT, SR, Viking Line, Astra Zeneca, SAAB, Volvo, SJ, SLL, Spendrups, Polisen, Regeringskansliet, Trafikverket, Spendrups, Tillväxtverket, Trygghetsrådet, Flertal skolor -reklambyråer -tryckerier och arkitektkontor, Ericsson, Karolinska Institutet, Nelly, SOVA, Nilsson Group, H&M, IKEA, Stockholms Universitet, Aftonbladet, DN, GP, Universal Studios, Baby Björn, IF, Länsförsäkringar, SEB, Swedbank, Nordea, Fleur De Sante, LRF, SAF, ISA och många fler